Fjernvarme-installation tilbydes

Snart 80 års erfaring​

Vi har eksisteret siden 1940
​og ​har derfor næsten 80 års erfaring.

VVS-arbejde

Specialister i VVS-arbejde

​med fokus på kvalitetsløsninger.

Tilfredshed

Hos E.V. Nielsen ApS går

​vi meget op i kundetilfredshed.

Ønsker du eller dit firma en god opvarmning af boligen eller kontoret, så er fjernvarme løsningen, og det kan vi hos E.V. Nielsen ApS hjælpe med. Vores autoriseret VVS-installatør klarer dine VVS-installationer for dig. 

Vi udfører alt inden for fjernvarme-installation, vedligehold og service, herunder også konvertering fra olieanlæg på større ejendomme og parcelhus, og vi kører blandt andet ud til kunder i Valby, Hvidovre, Rødovre eller omegn. Vi tilbyder også renovering af badeværelse, hvis det trænger til en kærlig hånd.

Reparation og vedligeholdelse af din fjernvarme-installation

Det er vigtigt at få vedligeholdt og repareret sine installationer til fjernvarme for at sikre en optimal funktionsevne. Dette foretages af vores veluddannede montører. 

Eftersyn og service af fjernvarme

Vi vil være sikre på, at vores kunders nye fjernvarme-installation fungerer, som de skal, og derfor yder vi efterfølgende eftersyn og service.

Her giver vi også rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse til både private kunder, viceværter og ejendomsfunktionærer.

Kontakt os for et godt tilbud!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 30 27 37 eller e-mail post@evn-vvs.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din fjernvarme-installation. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 36 30 27 37 eller skriv til vores e-mail post@evn-vvs.dk.​

 
 
 
 
 
Billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores målsætning er
altid at indfri ​kundens forventninger​

Firma info

E.V. Nielsen ApS

CVR: 76926611​

Valhøjvej 16 Baghuset,
​2500 Valby

Kontakt info​

Telefon:

36 30 27 37

E-mail:

post@evn-vvs.dk