Renovering af badeværelse eller etablering af et nyt

Snart 80 års erfaring​

Vi har eksisteret siden 1940
​og ​har derfor næsten 80 års erfaring.

VVS-arbejde

Specialister i VVS-arbejde

​med fokus på kvalitetsløsninger.

Tilfredshed

Hos E.V. Nielsen ApS går

​vi meget op i kundetilfredshed.

Kvalitet, stil og funktionalitet er de tre elementer, som skal forenes, uanset om man renoverer et eksisterende badeværelse eller bygger et nyt.

​Vi har stor erfaring med etablering og renovering af badeværelse og toilet i både parcelhuse og i etageejendomme i blandt andet Valby, Hvidovre, Rødovre eller omegn.

Med udgangspunkt i kundens ønsker opsætter vi et badeværelse i høj kvalitet, hvor både detaljer og helhed er tænkt ind i løsningen.

Samarbejdspartnere ved nybyg eller renovering af badeværelse

Hos E.V. Nielsen ApS har vi dygtige og stabile samarbejdspartnere inden for andre håndværk, der kan stå for de dele af en badeværelsesrenovering, som vi ikke selv udfører. 

Men vores VVS-installatør kan klarer dine VVS opgaver for dig. Hvis du mangler en god varme løsning, kan en fjernvarme-installation være svaret for dig og det kan vi selvfølgelig også hjælpe med.  

Har du selv håndværkere, som ønskes til at udføre dele af arbejdet, så samarbejder vi også hellere end gerne med dem.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores pris på en renovering af badeværelse eller ombygning af badeværelse afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvad du har af ønsker til sanitet og materialer.

Kontakt os for et godt tilbud!

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt badeværelse. Du kan ringe på telefon 36 30 27 37 eller skrive til vores e-mail post@evn-vvs.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 36 30 27 37 eller skriv til vores e-mail post@evn-vvs.dk.​

 
 
 
 
 
Billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores målsætning er
altid at indfri ​kundens forventninger​

Firma info

E.V. Nielsen ApS

CVR: 76926611​

Valhøjvej 16 Baghuset,
​2500 Valby

Kontakt info​

Telefon:

36 30 27 37

E-mail:

post@evn-vvs.dk